ဗူးဖရံုမ်ိဳ းက သင့္ဆံခ်ည္မၽွင္မ်ားအတြက္ ေကာင္းမြန္ေစပါတယ္။ ဗီတာမင္ ေအ၊စီ၊အီး နဲ႔ essential fatty acids မ်ားက ေရာင္ရမ္းျခင္းကို ေလ်ာ့က်ေစၿပီး ဆံပင္အစိုဓါတ္ကို မ်ားေစကာ ဦးေရျပားဆဲလ္အသစ္ထုတ္လုပ္တဲ့ျဖစ္စဥ္ကို ထိန္းသိမ္းကာကြယ္ေပးပါတယ္။ အဆီမ်ားတဲ့ဦးေရရွိသူမ်ားအတြက္ ဝမ္းသာေက်းဇူးတင္စရာေကာင္းတာကေတာ့ ဖရံုေစ့မွာပါတဲ့ဇင့္က အဆီအိတ္ဂလင္း(သို႔) ဦးေရျပားရဲ႔ အဆီထုတ္လုပ္မႈပမာဏကို ထိန္းခ်ဳပ္ေပးျခင္းပဲျဖစ္ပါတယ္။
ဖရုံေစ့အစြမ္းကိုသိၿပီမို႔ ဖရုံသီးကို ခ်က္စားစား(သို႔) ဖရံုေစ့ေလးေတြပဲစားစား အသားအေရလွပေစတဲ့အျပင္ ဦးေရျပားက်န္းမာေရးအတြက္လည္း ေကာင္းေစတာမို႔ မွီဝဲစားသံုးၾကပါစို႔လား။
No comments:
Post a Comment