Saturday, August 27, 2011

The food I cook on Weekends.

Fried Asparagus with minced pork (ဝက္သားကညြတ္ေၾကာ္)
Fried Gingko Nuts with green peas (တရုတ္လိုပဲ ပဲ့ေကာလို ေခၚၾကတယ္)
ဆန္စီးအရည္ေဖ်ာ္
အာပူလွ်ာပူ
ဝက္ခ်ိဳခ်ဥ္ေႀကာ္
 အစိမ္းေႀကာ္
 ခရမ္းသီးခ်က္


1 comment:

Thameesan said...

(ဗိုက္ကေလးပြတ္၍)..သေရက်သြားပါသည္။
ဟင္းလည္းခ်က္တတ္ေပသားပဲ..မဆိုးဘူးပဲေနာ္..ဟဲဟဲ
စိတ္၀င္စားမယ္ဆိုရင္ဆက္သြယ္ႏိုင္ပါတယ္။(ေယာင္းမလုပ္ဖို႕ :P)