- နီရဲတဲ့ အသားမ်ား
- ၾကက္ေၾကာ္
- ၾကက္ေၾကာ္
- ဝက္အူေခ်ာင္း
- ကလီစာ
- စြပ္ျပဳတ္ရည္၊ ရက္ၾကာသိုေလွာင္ထားတဲ့အသားနဲ႔ ရီးစ္(တေဆး)မွ ထုတ္လုပ္ထားတဲ့အရာ
- ပဲသီး၊ ပဲေတာင့္ရွည္နဲ႔ ပဲႀကီးေစ့(ပဲပိစပ္နဲ႔ ၄င္းမွထုတ္လုပ္ထားတဲ့အရာမ်ား)၊ ပဲပင္ေပါက္၊ မွ်စ္
- ငါးေသးေသးေလးမ်ား(ဥပမာ ငါးေသတၱာတြင္ ထည့္တဲ့ငါး)
- ကမာခြံ၊ ခရုခြံနဲ႔ ငါးဥ
- အရက္
- စေတာ္ဗယ္ရီ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေစ့
No comments:
Post a Comment